اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

امیر آشتیانی: پایان‌یافتن حضور نامشروع نظامیان بیگانه در منطقه و سوریه ضروری است

امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع در تماس تلفنی با وزیر دفاع سوریه با اشاره به شهادت و مجروح‌ شدن جمعی از افسران و کارکنان دانشگاه افسری حمص در جریان یک حمله تروریستی، گفت: حضور نامشروع و غیرقانونی نظامیان بیگانه در منطقه و سوریه باید هرچه سریع‌تر پایان یابد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 07
کد خبر: ۲۰۷۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفت‌وگوی تلفنی با سپهبد «علی محمود» عباس وزیر دفاع سوریه، اظهار کرد: ما در کنار مردم سرافراز و مقاوم سوریه ایستاده‌ایم و جمهوری اسلامی ایران به ویژه وزارت دفاع و نیروهای مسلح آمادگی ارسال هرگونه کمک انسان‌‌دوستانه پزشکی و درمانی را چه در بُعد نیروی انسانی متخصص و چه تجهیزات پزشکی دارد.

وزیر دفاع ایران با بیان اینکه این حملات ناشی از تداوم حمایت اطلاعاتی، امنیتی و لجستیکی از تروریست‌ها با هدف ممانعت از شکل‌گیری ثبات و استقرار امنیت کامل در سوریه است، تاکید کرد: بی‌تردید مسئولیت این رخداد غم‌انگیز متوجه حامیان خارجی گروه‌های تروریستی از جمله اشغالگران خاک سوریه است که عامل بی‌ثباتی در منطقه هستند.

آشتیانی با اشاره به حمله تروریستی به دانشگاه حمص، افزود: با این حادثه معادلات عوض خواهد شد و دیگر هیچ عذر و بهانه‌ای پذیرفتنی نیست و حضور نامشروع و غیرقانونی نظامیان بیگانه در منطقه و سوریه باید هرچه سریع‌تر پایان یابد.

وی تصریح کرد: عملیات قهرمانانه شما در پاسخ به خون‌های ریخته‌شده منجر به ریشه‌کن شدن تروریسم در خاک سوریه و حتی منطقه خواهد شد و وزارت دفاع و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با تمام توان در این راه کنار شما ایستاده است.

سپهبد علی محمود عباس وزیر دفاع سوریه هم در این گفت‌وگو با قدردانی از ابراز همدردی وزیر دفاع و سایر مسئولان جمهوری اسلامی ایران، افزود: دشمنان ما، دشمنان شما هستند و لحظات شاد و غمگینمان با هم یکی است. امروز عملیات فلسطینیان می‌تواند آغاز پیروزی بزرگ بر دشمنان باشد.

وزیر دفاع سوریه ادامه داد: ثبات ایجاد نخواهد شد مگر اینکه به موضوع تروریسم در سوریه پایان دهیم. در همین راستا با حمایت جمهوری اسلامی ایران همواره در حال مبارزه با تروریست‌ها هستیم./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار